Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen

Openingstijden


Ma:  Gesloten
Di:  9.00 tot 18.00
Wo:  9.00 tot 18.00
Do:  9.00 tot 18.00
Vr:  9.00 tot 18.00
Za:  9.00 tot 17.00
Zo:  Gesloten

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Hoogerwaard 2Wielers is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Hoogerwaard 2Wielers of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Hoogerwaard 2Wielers worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Hoogerwaard 2Wielers heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Hoogerwaard 2Wielers links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Hoogerwaard 2Wielers van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Hoogerwaard 2Wielers 2018.

Deel het met uw vrienden!


Nieuws


Ansichtkaarten
Op zoek naar een leuke ansichtkaart met een fiets erop? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken want wij hebben diverse ansichtkaarten op voorraad. »

Aanbiedingen


Giant Entour E +1 RB
Giant bestaat 30 jaar in Nederland en dat vieren ze met een mooie aanbieding. Nu de Giant Entour E+ 1 RB van € 2399 vo...

Van € 2.399,- voor € 1.999,-
»